Taylor of Old Bond Street Sandalwood sprchové mýdlo

Sandalwood pure vegetable soap

U zkoušení nových mýdel sleduji primárně 2 parametry a tou je cena a váha. Když se mi to zdá moc, nekupuji je. Už dlouhou dobu mě láká Mr. Natty Shipwerck Soap, ale nechce se mi dávat zhruba 300 Kč za 120 g mýdlo. Mr. Natty má jinak skvělá videa na youtube, tak doporučuji mrknout. Je to prostě holič ze staré školy.

Taylor of Old Bond Street značka patří mezi mé oblíbené a je pro mě synonymum kvality, proto jsem i přes vyšší cenu neváhal vyzkoušet od nich sprchové mýdlo. Vůně Sandalwood byla už jen třešnička na dortu.

Za zhruba 230 Kč dostanete pořádnou kostku mýdla vyrobenou v Anglii o váze 200 g. Vydrží tedy opravdu dlouho. Mýdlo je zaoblené, dobře se drží a slušně pění. Pokožku čistí dobře a i na omak je kůže po použití svěží a nevysušená. Co mě však zklamalo, je vůně. Chápu, že mýdlo nikdy nemůže vonět tak výrazně, ale přijde mi, že vůně ani není podobná sandalwoodu. Vůně je nevýrazná a nezajímavá. Rozhodně jsou tu zajímavější a ve finále i levnější volby.

Za sebe tedy nemůžu doporučit. Za vyšší cenu, bohužel kromě váhy a čistě rostlinného mýdla, nedostanete žádnou jinou přidanou hodnotu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.