Flaviar

Flaviar

S klubama a měsíčními předplatnými se roztrhl pytel. Vyjímkou není ani Flaviar, jehož historie sahá až do roku 2012 a snaží se jít tak trochu jinou cestou.

Flaviar se snaží spojit lidi s láskou ke kvalitnímu alkoholu a propojit to v klub. Nejenom, že si rozšíříte obzory formou degustací, ale máte možnost pořídit i kousky, které nejsou u nás běžně dostupné. To celé zabalené do gentlemanského stylu.

Neplatí se zde měsíční paušál, ale buď čtvrtletní anebo roční. Na oplátku dostanete každého čtvrt roku lahvinku alkoholu dle výběru (0,7) + degustační sadu tří vzorků alkoholu, taky dle výběru. To nám z větší části pokryje částku na čtvrt roku. A tím samozřejmě klubové výhody nekončí.

Degustační sada

Po výběru lahve a degustační sady, která je vždy úzce zaměřená například na giny, žitné whisky či skotské (cca 7 druhů), vám do pár dnů přijde balíček. Vše je pečlivě zabaleno a zboží přijde ze Slovinska firmou GLS. Degustační sada obsahuje betonový podtácek s logem firmy a tři vzorečky kvalitního alkoholu dle výběru. Obsahem je i krátké povídání o firmě, poděkování a informace o vzorečkách včetně chuťové palety.

To samé najdete i na stránkách. Informace o palírnách i o lahvích. Jejich chuťový profil, historie, či odkaz na youtube video je samozřejmostí. Dále zde najdeme hromadu recenzí od členů a samozřejmě možnost alkohol objednat. Stránky se snaží dle vašich preferencí nabízet alkohol v podobných chuťových paletách. Součástí klubu je i zdarma doprava na 1 lahev za měsíc, žal bývají trochu dražší, jak u nás.

Vyváži to však fakt, že se zde dá sehnat alkohol, který není u nás běžně k dostání či raritní kousky. K tomu slouží mimo jiné i tzv. Trezor, kde se jednou za čas objeví limitované edice velice vzácných whisky, které běžně jsou k dostání max na aukcích nebo ze soukromých sbírek. A navíc mají i svou značku whisky, kterou jinde neseženete. Plus zde najdete pár dalších věcí.

Pokud vás idea nadchla a chcete to vyzkoušet, tak směle do toho. Doporučuji vyzkoušet na čtvrt roku a pak uvidíte, zda to má pro vás ten smysl nebo naopak ne. Pokračujte na flaviar.com.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.