Tate no Yuusha no Nariagari

Tate no Yuusha no Nariagari

Aby to nevypadalo špatně, že už nesleduji anime, tak přináším jeden tip. Anime stále sleduji, ale už jen sporadicky. Ručička věku se zastavila na 30 a už nějak dokážu vycítit, co se mi bude a nebude líbit a na čem ztrácet čas.

Pokud máte rádi fantasy, máte rádi hry a máte rádi anime a jste otaku (to mi připomíná klasický výčet anime diváků. hehe), tak se vám Tate no Yuusha no Nariagari (anglicky The Rising of the Shield Hero) určitě bude líbit. Anime pojednává o jednom obyčejném otaku jménem Naofumi, který byl magicky přenesen do jiného (paralelního) světa. Byl přenesen do světa magie, kde vládnou 4 hrdinové (každý oplívající jinou zbraní) a kde mu bylo suše oznámeno, že jako zvolený hrdina je musí ochránit před zkázou.

Seriál má 25 dílů o klasické délce a je zhotoven podle komixové předlohy z pera Aneko Yusagi. Vychází v období 27.12.2018 – 26.6.2019 a je na prvním místě na 1. místě jako nejlepší anime podle Akihabary (rok 2018 v kategorii TV série).

Pokud máte rádi žánry typu LitRPG (virtual MMO game), bude se vám Tate no Yuusha no Nariagari líbit. Do toho trochu ecchi, loli, komedie, temnoty a samozřejmě Raphtalia nebo Filo (dle preferencí) a máte na pár hodin zábavy postaráno. Rozhodně oddechový počin poslední doby.

Trailer

Odkazy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.